Wellness Hotel Panorama Recenze

Hodnocení hotelu

91%
Perfektní

dle 118 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    90%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Vladimíra Hofrová

dospělý pár, 15.7.2017

Havl.Brod Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • hezké prostředí ochotný personál dobré jídlo.Byli jsme spokojeni.

  • Protože jsme starší lidé a bylo teplé počasí bylo v pokoji takové teplo že se nedalo spát ale počasí nikdo neovlivní a mladým to určitě nevadí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Kleinova

jednotlivec, 16.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 12.3.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • výborné jídlo příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Najman

dospělý pár, 12.12.2016

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
94 %
  • klid,pohoda,vlidnost personalu,cistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

rodina s malými dětmi, 12.8.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Mrzelo mě, že kapacita vnitřního bazénu jsou 4 dospělí a nakonec je na stejnou dobu obsazen 5-ti dospělými, dítě okolo 14 let, 4- leté dítě a novorozeně. Pět dospělých a velké dítě postavou (odhad na 14 let) je opravdu do bazénu moc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 3.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 31.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • personal

  • slabe bufetove vecere

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Karolína Dittelová

jednotlivec, 21.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Vladimíra Kaštánková

jednotlivec, 1.9.2015

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
0
Cena/kvalita
7

Jana Navrátilová

dospělý pár, 31.8.2015

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Pobyt v tomto zařízení - hotelu Panorama Blansko můžu každému doporučit. Příjemný personál, ochota, pěkný venkovní bazén se slanou vodou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Marie Havlíčková

rodina se staršími dětmi, 30.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • V hotelu jsme byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Panorama odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení ! Ivo Lachman a kolektiv

p. Slezáčková

rodina s malými dětmi, 4.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Byla jsem s vnukem a moc se nám tam líbilo.Bazén pro děti super, jídlo moc dobré, pro děti spoustu sportovního vyžití.

  • Vadilo mi uspořádání zony klidu. Leží tam po celé ploše maminky s malými děti a přitom tam je síť a branky. Kluci si chtějí kopat a matky nadávají a jdou pryč. Myslím, že by tam měla být určená doba a nebo lehátka přesunout dolu. Pak mi tam chybělo něco na odpolední občerstvení pro děti. Vnuk toho tolik k obědu nesní a od 11 hodin do večera je dlouho a má hlad. Stačil by nějaký toust, bagetka.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

ostatní, 23.6.2015

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Nádherná příroda, úžasné prostředí hotelu, vč. wellness chlívku pro zvířátka, to vše volá po zopakování pobytu i doporučení známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 8.6.2015

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
90 %
  • příjemná obsluha, ochotná a vstřícná, krásné prostředí, dobrá kuchyně, čisto, internet bez problémů

  • možná by mohla být trošku nižší cena v ceně balíčku byla jen jedna večeře stará televize

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9
Wellness Hotel Panorama odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji mnohokrát za napsanou recenzi. I my bychom si přáli ceny nižší, ale s ohledem na fakt, že platíme řádně všechny daně i odvody a trvale vše obnovujeme, není jednoduché náklady celoročně utáhnout. Jsme bohužel i ovlivněni sezónností. Přesto jsme v provozu celoročně. Stálý kvalitní personál, prostředí, zahrada, zvířata, teplé slané bazény ... vše se snažíme udržovat na 100% a není to nic laciného. Zatím se nám to 23 let daří. Patříme mezi hotely, které elektronické hlášení tržeb nijak nepostihne a nebudeme kvůli tomu muset nijak měnit ceny pro rok 2016. To je jistě pro naše stálé hosty (kterých je k naší radosti většina ) dobrá zpráva. Staré (ale funkční televize) jsou dnes již opravdu morálně zastaralé a výměnu plánujeme. Je to ale poměrně velký jednorázový výdaj a pečlivě vážíme načasování výměny i s ohledem na technický pokrok. Ještě jednou díky. Ing. Ivo Lachman, ředitel

Petra Býčková

rodina se staršími dětmi, 7.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • velmi příjemné prostředí,ochotný personál,čistota na pokojích i v prostorách.

  • celkem dlouhá doba při čekání na jídlo-hodně hostů,málo obsluhujících.

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7
Wellness Hotel Panorama odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme velmi za hodnocení. Obsluhujícího personálu máme dostatek nicméně (v případě mnoha hostů a objednávek) se může stát, že kuchaři postupující podle přijatých objednávek expedují jídla postupně a klient opravdu musí čekat. Tuto situaci u nás zažijete zpravidla jen v letním počasí a jen v první dekádě června. Právě z těchto důvodů přecházíme od konce června na teplé bufety a tím problém přes celé prázdniny odpadne. Tento systém bohatých teplých bufetů děláme již 4.rokem a byla to reakce právě na to, že bychom našich 300 míst k sezení pochopitelně v létě nezvládli. Věřím, že Vás toto čekání neodradilo od dalšího pobytu u nás. Ing.Ivo Lachman, ředitel

Jiří Sluka

dospělý pár, 24.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Doporučuji. Opravdu super a všude čisto.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marta Šebková

jednotlivec, 7.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • ubytování spa kulturní akce

  • do 3. patra není přístup po schodišti

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Wellness Hotel Panorama odpověděl na tuto recenzi.
Velice dekujeme za hodnoceni. Svoji praci delame s laskou k nasemu remeslu a moc nas tesi, pokud jste se u nas citili dobre. (Pozn. Schodiste do 3.patra je. Je na konci chodby a je to i chraneny unikovy prostor ... tedy i z pozarniho hlediska). Ivo Lachman

Zdeněk Šoufek

jednotlivec, 12.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Panorama odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hodnocení. Ivo Lachman a kolektiv, wellness hotel Panorama

Kubík Jiří

dospělý pár, 2.1.2015

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nemůžu nic vytknout. Bylo to super pobyt. Klid, ochota,pohoda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.