+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Wellness Hotel Panorama Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 131 reviews

  • Staff

    94%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    91%
  • Comfort

    90%
  • Value for money

    88%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

group of friends, 15.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 11.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Klidné prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kloss Pavel

mature couple, 6.4.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Tento pobyt s hýčkáním se nám líbil, personál ochotný wellness i masáže skvělé, služby i strava super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Co na to máme dodat ? Snad jen to, že nás hodnocení moc a moc těší, že svoji práci děláme ve dne v noci a 365 dní v roce rádi. Že je to náročné a že právě mnoho kladných reakcí hostů je důvod, že to vše děláme již 27 let !
Za celý kolektiv, Ing. Ivo Lachman, ředitel hotelu s opakovaným poděkováním autorovi hodnocení

Václava Mládková

single traveler, 19.3.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Taras Chopyk

single traveler, 3.1.2018

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Petr Kelar

single traveler, 3.1.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Super přístup personálu, absolutně nejlepší, co jsem kdy poznal. Velmi dobrá gastronomie. Velmi vyrovnaná cenová hladina jídel i pití. Velmi dobrý výběr kvalitních vín (pozdní sběry, výběr z bobulí) Nemám jedinou oblast, kde bych mohl cokoliv vytknout!

  • Nemám nic, co bych napsal ...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 3.1.2018

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Silvestrovský wellness pobyt s dobrým programem - procedury, bazén, vířivka. Překvapivě kvalitní novoroční koncert.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Eva Judová

single traveler, 6.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
74 %
  • vynikající veškerý personál a kuchyně vynikající spolupráce s portálem spa.cz

  • .

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Vladimíra Kusajlová

mature couple, 30.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

family with young children, 3.9.2017

Havířov Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Řihošek

mature couple, 29.8.2017

Lobodice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Chyběl nám trochu večerní program pro dospělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

family with young children, 4.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Komfort ubytování mě nezklamal, navštívil jsem již podruhé.

  • Bohužel jsem i podruhe si užil velké horka za které samozřejmě hotel nemůže, ale uvítal bych aspoň pokojový ventilátor.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Děkujeme za hodnocení naší práce. Obecně s růstem teplot v létě už jsme boj začali. Letos jsme nově otevřeli klimatizovanou moderní restauraci a postupně osazujeme i venkovní žaluzie + připravujeme doplnění izolací stropů patra superior....tak snad je opět na co se u nás těšit :-). Ivo Lachman, ředitel

Vladimíra Hofrová

mature couple, 15.7.2017

Havl.Brod Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • hezké prostředí ochotný personál dobré jídlo.Byli jsme spokojeni.

  • Protože jsme starší lidé a bylo teplé počasí bylo v pokoji takové teplo že se nedalo spát ale počasí nikdo neovlivní a mladým to určitě nevadí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Kleinova

single traveler, 16.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

family with older children, 12.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • výborné jídlo příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Najman

mature couple, 12.12.2016

Pardubický kraj

  • Overall rating
94 %
  • klid,pohoda,vlidnost personalu,cistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

family with young children, 12.8.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Mrzelo mě, že kapacita vnitřního bazénu jsou 4 dospělí a nakonec je na stejnou dobu obsazen 5-ti dospělými, dítě okolo 14 let, 4- leté dítě a novorozeně. Pět dospělých a velké dítě postavou (odhad na 14 let) je opravdu do bazénu moc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Je mi sice líto, že se hodnocení celého našeho hotelu i práce "smrsklo" na vytížení vnitřního bazénu. Přesto velmi za hodnocení děkuji.
Někdy není lehké "roztrhnout" rodiny tak, aby jsme oddělili děti, které jsou stále děti ale už jsou velké ....
Naštěstí máme venkovní bazén, který díky teplotě stejné jako ve vnitřním bazénu a masážním technologiím i slané vodě je podobný jako vnitřní a má podstatě větší kapacitu.

Ing.Ivo Lachman, ředitel

Anonym

single traveler, 15.5.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 3.5.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.