+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Wellness Hotel Panorama Отзывы

рейтинг отеля

91%
идеальный

by 124 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    93%
  • Оборудование

    91%
  • Комфорт

    90%
  • Соотношение цена / качество

    88%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Eva Judová

одинокий путешественник, 6.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
74 %
  • vynikající veškerý personál a kuchyně vynikající spolupráce s portálem spa.cz

  • .

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Vladimíra Kusajlová

Пожилые пары, 30.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 15.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

Семья с маленькими детьми, 3.9.2017

Havířov Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Řihošek

Пожилые пары, 29.8.2017

Lobodice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Chyběl nám trochu večerní program pro dospělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

Семья с маленькими детьми, 4.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Komfort ubytování mě nezklamal, navštívil jsem již podruhé.

  • Bohužel jsem i podruhe si užil velké horka za které samozřejmě hotel nemůže, ale uvítal bych aspoň pokojový ventilátor.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Děkujeme za hodnocení naší práce. Obecně s růstem teplot v létě už jsme boj začali. Letos jsme nově otevřeli klimatizovanou moderní restauraci a postupně osazujeme i venkovní žaluzie + připravujeme doplnění izolací stropů patra superior....tak snad je opět na co se u nás těšit :-). Ivo Lachman, ředitel

Vladimíra Hofrová

Пожилые пары, 15.7.2017

Havl.Brod Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • hezké prostředí ochotný personál dobré jídlo.Byli jsme spokojeni.

  • Protože jsme starší lidé a bylo teplé počasí bylo v pokoji takové teplo že se nedalo spát ale počasí nikdo neovlivní a mladým to určitě nevadí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Kleinova

одинокий путешественник, 16.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 12.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • výborné jídlo příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Najman

Пожилые пары, 12.12.2016

Pardubický kraj

  • Overall rating
94 %
  • klid,pohoda,vlidnost personalu,cistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

Семья с маленькими детьми, 12.8.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Mrzelo mě, že kapacita vnitřního bazénu jsou 4 dospělí a nakonec je na stejnou dobu obsazen 5-ti dospělými, dítě okolo 14 let, 4- leté dítě a novorozeně. Pět dospělých a velké dítě postavou (odhad na 14 let) je opravdu do bazénu moc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Je mi sice líto, že se hodnocení celého našeho hotelu i práce "smrsklo" na vytížení vnitřního bazénu. Přesto velmi za hodnocení děkuji.
Někdy není lehké "roztrhnout" rodiny tak, aby jsme oddělili děti, které jsou stále děti ale už jsou velké ....
Naštěstí máme venkovní bazén, který díky teplotě stejné jako ve vnitřním bazénu a masážním technologiím i slané vodě je podobný jako vnitřní a má podstatě větší kapacitu.

Ing.Ivo Lachman, ředitel

Anonym

одинокий путешественник, 15.5.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 3.5.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 31.10.2015

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • personal

  • slabe bufetove vecere

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Karolína Dittelová

одинокий путешественник, 21.9.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Vladimíra Kaštánková

одинокий путешественник, 1.9.2015

Vysočina kraj

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
0
Cena/kvalita
7

Jana Navrátilová

Пожилые пары, 31.8.2015

Pardubický kraj

  • Overall rating
84 %
  • Pobyt v tomto zařízení - hotelu Panorama Blansko můžu každému doporučit. Příjemný personál, ochota, pěkný venkovní bazén se slanou vodou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Marie Havlíčková

Семья со взрослыми детьми, 30.8.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • V hotelu jsme byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení ! Ivo Lachman a kolektiv

p. Slezáčková

Семья с маленькими детьми, 4.7.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Byla jsem s vnukem a moc se nám tam líbilo.Bazén pro děti super, jídlo moc dobré, pro děti spoustu sportovního vyžití.

  • Vadilo mi uspořádání zony klidu. Leží tam po celé ploše maminky s malými děti a přitom tam je síť a branky. Kluci si chtějí kopat a matky nadávají a jdou pryč. Myslím, že by tam měla být určená doba a nebo lehátka přesunout dolu. Pak mi tam chybělo něco na odpolední občerstvení pro děti. Vnuk toho tolik k obědu nesní a od 11 hodin do večera je dlouho a má hlad. Stačil by nějaký toust, bagetka.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Другая группа, 23.6.2015

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
98 %
  • Nádherná příroda, úžasné prostředí hotelu, vč. wellness chlívku pro zvířátka, to vše volá po zopakování pobytu i doporučení známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.