+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Wellness Hotel Panorama Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

von 133 Bewertungen

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    90%
  • Preis-Leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen von:
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Milan Cibulka

Einzelreisender, 18.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Líbilo se nám náramně. Určitě doporučím

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Alena Pětníková

Einzelreisender, 28.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • líbilo se nám zda úplně vše, ani se nám nechtělo domů

  • nebylo co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 15.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 11.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Klidné prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kloss Pavel

Älteres Paar, 6.4.2018

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Tento pobyt s hýčkáním se nám líbil, personál ochotný wellness i masáže skvělé, služby i strava super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Panorama hat auf diese Bewertung geantwortet.
Co na to máme dodat ? Snad jen to, že nás hodnocení moc a moc těší, že svoji práci děláme ve dne v noci a 365 dní v roce rádi. Že je to náročné a že právě mnoho kladných reakcí hostů je důvod, že to vše děláme již 27 let !
Za celý kolektiv, Ing. Ivo Lachman, ředitel hotelu s opakovaným poděkováním autorovi hodnocení

Václava Mládková

Einzelreisender, 19.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Taras Chopyk

Einzelreisender, 3.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Petr Kelar

Einzelreisender, 3.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Super přístup personálu, absolutně nejlepší, co jsem kdy poznal. Velmi dobrá gastronomie. Velmi vyrovnaná cenová hladina jídel i pití. Velmi dobrý výběr kvalitních vín (pozdní sběry, výběr z bobulí) Nemám jedinou oblast, kde bych mohl cokoliv vytknout!

  • Nemám nic, co bych napsal ...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 3.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Silvestrovský wellness pobyt s dobrým programem - procedury, bazén, vířivka. Překvapivě kvalitní novoroční koncert.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Eva Judová

Einzelreisender, 6.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
74 %
  • vynikající veškerý personál a kuchyně vynikající spolupráce s portálem spa.cz

  • .

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Vladimíra Kusajlová

Älteres Paar, 30.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 15.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

Familie mit kleinen Kindern, 3.9.2017

Havířov Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Řihošek

Älteres Paar, 29.8.2017

Lobodice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Chyběl nám trochu večerní program pro dospělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

Familie mit kleinen Kindern, 4.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Komfort ubytování mě nezklamal, navštívil jsem již podruhé.

  • Bohužel jsem i podruhe si užil velké horka za které samozřejmě hotel nemůže, ale uvítal bych aspoň pokojový ventilátor.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Panorama hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za hodnocení naší práce. Obecně s růstem teplot v létě už jsme boj začali. Letos jsme nově otevřeli klimatizovanou moderní restauraci a postupně osazujeme i venkovní žaluzie + připravujeme doplnění izolací stropů patra superior....tak snad je opět na co se u nás těšit :-). Ivo Lachman, ředitel

Vladimíra Hofrová

Älteres Paar, 15.7.2017

Havl.Brod Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • hezké prostředí ochotný personál dobré jídlo.Byli jsme spokojeni.

  • Protože jsme starší lidé a bylo teplé počasí bylo v pokoji takové teplo že se nedalo spát ale počasí nikdo neovlivní a mladým to určitě nevadí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Kleinova

Einzelreisender, 16.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Familie mit älteren Kindern, 12.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • výborné jídlo příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Najman

Älteres Paar, 12.12.2016

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • klid,pohoda,vlidnost personalu,cistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 12.8.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Mrzelo mě, že kapacita vnitřního bazénu jsou 4 dospělí a nakonec je na stejnou dobu obsazen 5-ti dospělými, dítě okolo 14 let, 4- leté dítě a novorozeně. Pět dospělých a velké dítě postavou (odhad na 14 let) je opravdu do bazénu moc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Panorama hat auf diese Bewertung geantwortet.
Je mi sice líto, že se hodnocení celého našeho hotelu i práce "smrsklo" na vytížení vnitřního bazénu. Přesto velmi za hodnocení děkuji.
Někdy není lehké "roztrhnout" rodiny tak, aby jsme oddělili děti, které jsou stále děti ale už jsou velké ....
Naštěstí máme venkovní bazén, který díky teplotě stejné jako ve vnitřním bazénu a masážním technologiím i slané vodě je podobný jako vnitřní a má podstatě větší kapacitu.

Ing.Ivo Lachman, ředitel