+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Wellness Hotel Panorama Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 124 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    93%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    90%
  • Preis-leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Eva Judová

Einzelreisende, 6.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
74 %
  • vynikající veškerý personál a kuchyně vynikající spolupráce s portálem spa.cz

  • .

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Vladimíra Kusajlová

Älteres Paar, 30.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

Familie mit kleinen Kindern, 3.9.2017

Havířov Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Řihošek

Älteres Paar, 29.8.2017

Lobodice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Chyběl nám trochu večerní program pro dospělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

Familie mit kleinen Kindern, 4.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Komfort ubytování mě nezklamal, navštívil jsem již podruhé.

  • Bohužel jsem i podruhe si užil velké horka za které samozřejmě hotel nemůže, ale uvítal bych aspoň pokojový ventilátor.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Děkujeme za hodnocení naší práce. Obecně s růstem teplot v létě už jsme boj začali. Letos jsme nově otevřeli klimatizovanou moderní restauraci a postupně osazujeme i venkovní žaluzie + připravujeme doplnění izolací stropů patra superior....tak snad je opět na co se u nás těšit :-). Ivo Lachman, ředitel

Vladimíra Hofrová

Älteres Paar, 15.7.2017

Havl.Brod Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • hezké prostředí ochotný personál dobré jídlo.Byli jsme spokojeni.

  • Protože jsme starší lidé a bylo teplé počasí bylo v pokoji takové teplo že se nedalo spát ale počasí nikdo neovlivní a mladým to určitě nevadí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Kleinova

Einzelreisende, 16.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit Kindern, 12.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • výborné jídlo příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Najman

Älteres Paar, 12.12.2016

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • klid,pohoda,vlidnost personalu,cistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 12.8.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Mrzelo mě, že kapacita vnitřního bazénu jsou 4 dospělí a nakonec je na stejnou dobu obsazen 5-ti dospělými, dítě okolo 14 let, 4- leté dítě a novorozeně. Pět dospělých a velké dítě postavou (odhad na 14 let) je opravdu do bazénu moc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Je mi sice líto, že se hodnocení celého našeho hotelu i práce "smrsklo" na vytížení vnitřního bazénu. Přesto velmi za hodnocení děkuji.
Někdy není lehké "roztrhnout" rodiny tak, aby jsme oddělili děti, které jsou stále děti ale už jsou velké ....
Naštěstí máme venkovní bazén, který díky teplotě stejné jako ve vnitřním bazénu a masážním technologiím i slané vodě je podobný jako vnitřní a má podstatě větší kapacitu.

Ing.Ivo Lachman, ředitel

Anonymus

Einzelreisende, 15.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 3.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 31.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • personal

  • slabe bufetove vecere

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Karolína Dittelová

Einzelreisende, 21.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Vladimíra Kaštánková

Einzelreisende, 1.9.2015

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
0
Cena/kvalita
7

Jana Navrátilová

Älteres Paar, 31.8.2015

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Pobyt v tomto zařízení - hotelu Panorama Blansko můžu každému doporučit. Příjemný personál, ochota, pěkný venkovní bazén se slanou vodou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Marie Havlíčková

Familie mit Kindern, 30.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • V hotelu jsme byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení ! Ivo Lachman a kolektiv

p. Slezáčková

Familie mit kleinen Kindern, 4.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Byla jsem s vnukem a moc se nám tam líbilo.Bazén pro děti super, jídlo moc dobré, pro děti spoustu sportovního vyžití.

  • Vadilo mi uspořádání zony klidu. Leží tam po celé ploše maminky s malými děti a přitom tam je síť a branky. Kluci si chtějí kopat a matky nadávají a jdou pryč. Myslím, že by tam měla být určená doba a nebo lehátka přesunout dolu. Pak mi tam chybělo něco na odpolední občerstvení pro děti. Vnuk toho tolik k obědu nesní a od 11 hodin do večera je dlouho a má hlad. Stačil by nějaký toust, bagetka.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

andere Gruppe, 23.6.2015

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Nádherná příroda, úžasné prostředí hotelu, vč. wellness chlívku pro zvířátka, to vše volá po zopakování pobytu i doporučení známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.