+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Wellness Hotel Panorama Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 122 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    93%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    90%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

rodzina z małym dzieckiem, 3.9.2017

Havířov Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Řihošek

para, 29.8.2017

Lobodice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Chyběl nám trochu večerní program pro dospělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

rodzina z małym dzieckiem, 4.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Komfort ubytování mě nezklamal, navštívil jsem již podruhé.

  • Bohužel jsem i podruhe si užil velké horka za které samozřejmě hotel nemůže, ale uvítal bych aspoň pokojový ventilátor.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Děkujeme za hodnocení naší práce. Obecně s růstem teplot v létě už jsme boj začali. Letos jsme nově otevřeli klimatizovanou moderní restauraci a postupně osazujeme i venkovní žaluzie + připravujeme doplnění izolací stropů patra superior....tak snad je opět na co se u nás těšit :-). Ivo Lachman, ředitel

Vladimíra Hofrová

para, 15.7.2017

Havl.Brod Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • hezké prostředí ochotný personál dobré jídlo.Byli jsme spokojeni.

  • Protože jsme starší lidé a bylo teplé počasí bylo v pokoji takové teplo že se nedalo spát ale počasí nikdo neovlivní a mladým to určitě nevadí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Kleinova

podróżujący w pojedynkę, 16.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 12.3.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • výborné jídlo příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Najman

para, 12.12.2016

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
94 %
  • klid,pohoda,vlidnost personalu,cistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 12.8.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Mrzelo mě, že kapacita vnitřního bazénu jsou 4 dospělí a nakonec je na stejnou dobu obsazen 5-ti dospělými, dítě okolo 14 let, 4- leté dítě a novorozeně. Pět dospělých a velké dítě postavou (odhad na 14 let) je opravdu do bazénu moc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Je mi sice líto, že se hodnocení celého našeho hotelu i práce "smrsklo" na vytížení vnitřního bazénu. Přesto velmi za hodnocení děkuji.
Někdy není lehké "roztrhnout" rodiny tak, aby jsme oddělili děti, které jsou stále děti ale už jsou velké ....
Naštěstí máme venkovní bazén, který díky teplotě stejné jako ve vnitřním bazénu a masážním technologiím i slané vodě je podobný jako vnitřní a má podstatě větší kapacitu.

Ing.Ivo Lachman, ředitel

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 31.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
64 %
  • personal

  • slabe bufetove vecere

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Karolína Dittelová

podróżujący w pojedynkę, 21.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Vladimíra Kaštánková

podróżujący w pojedynkę, 1.9.2015

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
0
Cena/kvalita
7

Jana Navrátilová

para, 31.8.2015

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
84 %
  • Pobyt v tomto zařízení - hotelu Panorama Blansko můžu každému doporučit. Příjemný personál, ochota, pěkný venkovní bazén se slanou vodou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Marie Havlíčková

rodzina ze starszym dzieckiem, 30.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • V hotelu jsme byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení ! Ivo Lachman a kolektiv

p. Slezáčková

rodzina z małym dzieckiem, 4.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Byla jsem s vnukem a moc se nám tam líbilo.Bazén pro děti super, jídlo moc dobré, pro děti spoustu sportovního vyžití.

  • Vadilo mi uspořádání zony klidu. Leží tam po celé ploše maminky s malými děti a přitom tam je síť a branky. Kluci si chtějí kopat a matky nadávají a jdou pryč. Myslím, že by tam měla být určená doba a nebo lehátka přesunout dolu. Pak mi tam chybělo něco na odpolední občerstvení pro děti. Vnuk toho tolik k obědu nesní a od 11 hodin do večera je dlouho a má hlad. Stačil by nějaký toust, bagetka.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

inna grupa, 23.6.2015

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
98 %
  • Nádherná příroda, úžasné prostředí hotelu, vč. wellness chlívku pro zvířátka, to vše volá po zopakování pobytu i doporučení známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonim

dorośli, 8.6.2015

Zlínský kraj

  • Cena ogólna
90 %
  • příjemná obsluha, ochotná a vstřícná, krásné prostředí, dobrá kuchyně, čisto, internet bez problémů

  • možná by mohla být trošku nižší cena v ceně balíčku byla jen jedna večeře stará televize

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Děkuji mnohokrát za napsanou recenzi. I my bychom si přáli ceny nižší, ale s ohledem na fakt, že platíme řádně všechny daně i odvody a trvale vše obnovujeme, není jednoduché náklady celoročně utáhnout. Jsme bohužel i ovlivněni sezónností. Přesto jsme v provozu celoročně. Stálý kvalitní personál, prostředí, zahrada, zvířata, teplé slané bazény ... vše se snažíme udržovat na 100% a není to nic laciného. Zatím se nám to 23 let daří. Patříme mezi hotely, které elektronické hlášení tržeb nijak nepostihne a nebudeme kvůli tomu muset nijak měnit ceny pro rok 2016. To je jistě pro naše stálé hosty (kterých je k naší radosti většina ) dobrá zpráva. Staré (ale funkční televize) jsou dnes již opravdu morálně zastaralé a výměnu plánujeme. Je to ale poměrně velký jednorázový výdaj a pečlivě vážíme načasování výměny i s ohledem na technický pokrok. Ještě jednou díky. Ing. Ivo Lachman, ředitel

Petra Býčková

rodzina ze starszym dzieckiem, 7.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • velmi příjemné prostředí,ochotný personál,čistota na pokojích i v prostorách.

  • celkem dlouhá doba při čekání na jídlo-hodně hostů,málo obsluhujících.

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Děkujeme velmi za hodnocení. Obsluhujícího personálu máme dostatek nicméně (v případě mnoha hostů a objednávek) se může stát, že kuchaři postupující podle přijatých objednávek expedují jídla postupně a klient opravdu musí čekat. Tuto situaci u nás zažijete zpravidla jen v letním počasí a jen v první dekádě června. Právě z těchto důvodů přecházíme od konce června na teplé bufety a tím problém přes celé prázdniny odpadne. Tento systém bohatých teplých bufetů děláme již 4.rokem a byla to reakce právě na to, že bychom našich 300 míst k sezení pochopitelně v létě nezvládli. Věřím, že Vás toto čekání neodradilo od dalšího pobytu u nás. Ing.Ivo Lachman, ředitel
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.