+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Wellness Hotel Panorama Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 133 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    92%
  • Komfort

    90%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Milan Cibulka

podróżujący w pojedynkę, 18.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Líbilo se nám náramně. Určitě doporučím

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Alena Pětníková

podróżujący w pojedynkę, 28.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • líbilo se nám zda úplně vše, ani se nám nechtělo domů

  • nebylo co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 15.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Klidné prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kloss Pavel

para, 6.4.2018

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • Tento pobyt s hýčkáním se nám líbil, personál ochotný wellness i masáže skvělé, služby i strava super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Co na to máme dodat ? Snad jen to, že nás hodnocení moc a moc těší, že svoji práci děláme ve dne v noci a 365 dní v roce rádi. Že je to náročné a že právě mnoho kladných reakcí hostů je důvod, že to vše děláme již 27 let !
Za celý kolektiv, Ing. Ivo Lachman, ředitel hotelu s opakovaným poděkováním autorovi hodnocení

Václava Mládková

podróżujący w pojedynkę, 19.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Taras Chopyk

podróżujący w pojedynkę, 3.1.2018

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Petr Kelar

podróżujący w pojedynkę, 3.1.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Super přístup personálu, absolutně nejlepší, co jsem kdy poznal. Velmi dobrá gastronomie. Velmi vyrovnaná cenová hladina jídel i pití. Velmi dobrý výběr kvalitních vín (pozdní sběry, výběr z bobulí) Nemám jedinou oblast, kde bych mohl cokoliv vytknout!

  • Nemám nic, co bych napsal ...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 3.1.2018

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Silvestrovský wellness pobyt s dobrým programem - procedury, bazén, vířivka. Překvapivě kvalitní novoroční koncert.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Eva Judová

podróżujący w pojedynkę, 6.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
74 %
  • vynikající veškerý personál a kuchyně vynikající spolupráce s portálem spa.cz

  • .

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Vladimíra Kusajlová

para, 30.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

rodzina z małym dzieckiem, 3.9.2017

Havířov Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Řihošek

para, 29.8.2017

Lobodice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Chyběl nám trochu večerní program pro dospělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

rodzina z małym dzieckiem, 4.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Komfort ubytování mě nezklamal, navštívil jsem již podruhé.

  • Bohužel jsem i podruhe si užil velké horka za které samozřejmě hotel nemůže, ale uvítal bych aspoň pokojový ventilátor.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Děkujeme za hodnocení naší práce. Obecně s růstem teplot v létě už jsme boj začali. Letos jsme nově otevřeli klimatizovanou moderní restauraci a postupně osazujeme i venkovní žaluzie + připravujeme doplnění izolací stropů patra superior....tak snad je opět na co se u nás těšit :-). Ivo Lachman, ředitel

Vladimíra Hofrová

para, 15.7.2017

Havl.Brod Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • hezké prostředí ochotný personál dobré jídlo.Byli jsme spokojeni.

  • Protože jsme starší lidé a bylo teplé počasí bylo v pokoji takové teplo že se nedalo spát ale počasí nikdo neovlivní a mladým to určitě nevadí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Kleinova

podróżujący w pojedynkę, 16.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 12.3.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • výborné jídlo příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Najman

para, 12.12.2016

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
94 %
  • klid,pohoda,vlidnost personalu,cistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 12.8.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Mrzelo mě, že kapacita vnitřního bazénu jsou 4 dospělí a nakonec je na stejnou dobu obsazen 5-ti dospělými, dítě okolo 14 let, 4- leté dítě a novorozeně. Pět dospělých a velké dítě postavou (odhad na 14 let) je opravdu do bazénu moc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Wellness Hotel Panorama replied to this review.
Je mi sice líto, že se hodnocení celého našeho hotelu i práce "smrsklo" na vytížení vnitřního bazénu. Přesto velmi za hodnocení děkuji.
Někdy není lehké "roztrhnout" rodiny tak, aby jsme oddělili děti, které jsou stále děti ale už jsou velké ....
Naštěstí máme venkovní bazén, který díky teplotě stejné jako ve vnitřním bazénu a masážním technologiím i slané vodě je podobný jako vnitřní a má podstatě větší kapacitu.

Ing.Ivo Lachman, ředitel